Robert van de Ven: Ik zit al 20 jaar iedere dag met veel plezier achter het stuur!

Robert is al 20 jaar chauffeur en zou niets anders meer willen. Toch grappig want vroeger op school had hij er nooit over nagedacht om chauffeur te worden. Hoe dat zo tot stand is gekomen lees je hier. Robert is nu bijna een jaar aan het werk voor VSDV en heeft de jaren hiervoor ook altijd winkeltransport gedaan.

“Winkeltransport is gewoon heel leuk en afwisselend werk. Daarbij spreek je ook veel mensen en zijn de uitdagingen ook erg leuk. Het is vaak puzzelen met ladingen om deze op de juiste manieren te vervoeren en daarnaast worden je stuurmanskunsten op de proef gesteld.

Toen ik achttien was wist ik niet helemaal wat ik graag wilde worden. Per toeval stuitte mijn moeder op een advertentie waarin gevraagd werd naar vuilnismannen. Bij deze werkgever heb ik na een jaar vervolgens mijn groot rijbewijs mogen halen, waarna ik nog vier jaar ben blijven hangen.

Het is gewoon heel leuk en afwisselend werk. Daarbij spreek je ook veel mensen en zijn de uitdagingen ook erg leuk.

Daarna ben ik op de bakwagen de distributie ingegaan en vanuit daar ben ik de winkeldistributie in gegaan. Er was niet iets wat me specifiek hierin aantrok, ik ben het gewoon gaan proberen en dit bevalt me nog steeds erg goed. Ik vind het fijn om met mensen te praten, het is erg gezellig werk.
Je hebt vaste adresjes waar je mensen kent.

Tussen de middag zet ik altijd even de vrachtwagen aan de kant en ga ik even slapen. Dit doe ik al jaren en vind ik erg prettig, zo kan ik weer helemaal opgeladen de dag vervolgen.

Ik merk ook wel dat ik bij een familiebedrijf zit. Het contact is persoonlijk, zowel met de planning als met de andere chauffeurs. Ik kan met iedereen door een deur en mijn collega’s zijn gezellig.

Mijn standplaats was altijd Ittervoort maar met de opening van het nieuwe distributiecentrum van de PLUS ga ik naar Oss toe. Kortgeleden hebben we een open sollicitatiedag gehad. Daar was ik ook bij om potentieel nieuwe collega’s te vertellen wat het werk inhoudt. De sfeer was die middag top en ik heb er ook erg veel zin in om daar te starten!”

Ik kan met iedereen door een deur en mijn collega’s zijn gezellig.

Op 20 maart 2023 starten wij met het transport vanuit het DC van de PLUS in Oss. We zijn nog op zoek naar chauffeurs, bakwagenchauffeurs en logistiek medewerkers.

Heb je nog geen rijbewijs? Geen probleem: wij gaan je opleiden tot vrachtwagenchauffeur. Inclusief baangarantie.

Opleiding tot vrachtwagenchauffeur

Ben je geïnteresseerd of wil je een oriëntatiegesprek? Neem dan even contact met ons op.

Via de mail kan dit naar personeel@vsdv.nl, telefonisch kan dit via 0228-587837 en via Whatsapp kan dit naar 06 13 135 075.

Een greep uit onze vacatures

Transportplanner

  • Zwaagdijk
  • Fulltime

Weekendchauffeur Avonddienst

  • Zwaagdijk
  • Parttime

Pendelchauffeur CE

  • Zwaagdijk
  • Fulltime

Rangeerchauffeur CE

  • Zwaagdijk
  • Fulltime
© Copyright 2023 Hessing Logistiek - Design & Web Groeier